top of page

Dames 1 komt terug en wint 3-1 van C.S.V

Gisteren hadden we een uitwedstrijd in Zwolle

De eerste set begon de ploeg uit Zwolle sterk. De dames konden niet goed op de been blijven en deze set hebben we ook verloren met 17-25. Geen set om lang over te praten. 0-1 voor Zwolle dus.


De tweede set begonnen we sterk. We kregen al snel een mooie voorsprong en de dames uit Zwolle kregen de ballen nu om de oren. Met mooie passes en goede aanvallen op de buiten van Dominique gingen we de set vlekkeloos door. Uiteindelijk maakte Eva de winnende punt die ze keihard binnen de lijnen sloeg. Deze set hebben we gewonnen met 25-19 en dat maakt 1-1 in setstanden.


Dan de derde set, een set waar we altijd moeizaam doorkomen. Maar vandaag niet. Ook deze set maakten we gelijk een voorsprong. Een goede serie opslagen van Jenneke hielp hier uiteraard bij. Toch kwamen de dames uit Zwolle aardig terug met ook hun mooie opslagseries. Gelukkig hebben we deze set gewonnen met 25-21 en dat maakt 2-1 voor Set-Up.


De vierde set, een set waarin we weer volledig aan het knallen waren. De set-upjes van Evelien kwamen lekker aan bij het duo Rachel en Marije die de ballen er goed in knalden! Iedereen was scherp en deze set hebben we ook gewonnen met 25-17.


Dit maakt 3-1. Weer een overwinning voor Set-Up! Deze overwinning hebben we gevierd bij Pump Up!


Volgende week hebben we een spannende thuiswedstrijd tegen de nummer 1 Volco DS 2. We hebben jullie aanmoediging nodig!! Let's go!


0 opmerkingen

Comments


bottom of page