top of page

𝐃𝐀𝐌𝐄𝐒 𝟐 𝐋𝐀𝐀𝐓 𝐎𝐍𝐍𝐎𝐃𝐈𝐆 𝐄𝐄𝐍 𝐏𝐔𝐍𝐓 𝐋𝐈𝐆𝐆𝐄𝐍

Zaterdag 3 februari speelde Dames 2 een uitwedstrijd tegen Flash in Nieuwleusen. In deze wedstrijd moesten we het doen zonder Amber (werk) en Ylva (ziek). We wilden de volle winst meenemen naar Balkbrug.

De 1e starten we met Inge, Michelle, Marit, Laura, Ylva en Hannah. We begonnen niet sterk aan deze set en liepen al snel achter de feiten aan. We kwamen al snel op een 12-8 achterstand, na een time-out namen we initiatief weer. We kwamen op een 24-22 voorsprong maar wisten dit niet over de streep te trekken en verloren met 26-24.

De 2e set begonnen we beter en de pass lag beter waardoor Inge de aanvalsters goed wist te bereiken. De serve druk was beter en we speelden scherper dan in de 1e set. Dames 2 wist de druk op Flash te houden en wonnen met 25-7.

De 3e set kwam Kayleigh voor Laura op de diagonaal. We trokken de lijn van de 2e set goed door en konden zowel serverend als aanvallend onze punten te maken. We wisten ons niveau vast te houden en wonnen ook deze set eenvoudig met 25-9.

De 4e set trokken we de lijn door en wisten het niveau vast te houden ook al maakten we soms nog wat onnodige fouten. Laura kwam op de buitenkant nog voor Gwen in het veld. We wisten ook deze set eenvoudig naar ons toe te trekken met 25-14.

Een 3-1 overwinning, we starten niet scherp genoeg waardoor we de 1e set onnodig weg gaven. We trokken daarna de wedstrijd wel naar ons toe en wonnen verdiend.

Zaterdag 10 Februari spelen we om 15.30 uur thuiswedstrijd tegen de nr.3 Vonk. Dit zal een zware wedstrijd worden en kunnen de steun van onze supporters wel gebruiken.