AANMELDEN

Wil jij weten of volleybal iets voor jou is? Voor iedereen is er de mogelijkheid om 3 keer vrijblijvend mee te trainen. Ben je enthousiast en wil je lid worden van Set Up? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in.  

Aanmelding als lid van Set Up Balkbrug

Door op 'Verzenden' te klikken ga je akkoord met het machtigen van de penningmeester van Set Up om per maand bedragen af te schrijven wegens contributie en per half jaar wegens eventuele bondscontributie (alleen Nevobo-leden). 

Ook geef je hiermee toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens en publicatie van beeldmateriaal op de website en social media. 

Welkom bij Set Up!

AFMELDEN

Opzegging van het lidmaatschap dient altijd vóór 1 januari of 1 juli te geschieden. Een lid kan dus op twee momenten per jaar het lidmaatschap beëindigen. Wanneer er na deze data wordt afgemeld, wordt er dus tot de volgende datum (een half jaar later) contributie doorbetaald. Alleen in bijzondere gevallen kan hier van afgeweken worden. Dit is uitsluitend ter beoordeling aan het het bestuur.

 

Voordat je dit formulier invult graag eerst je trainer persoonlijk op de hoogte stellen van je afmelding bij Set Up en de reden hiervan. 

 

Afmelding als lid van Set Up Balkbrug