top of page

AANMELDEN

Wil jij weten of volleybal iets voor jou is? Voor iedereen is er de mogelijkheid om 3 keer vrijblijvend mee te trainen. Ben je enthousiast en wil je lid worden van Set Up? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in.

 

Let op! Wanneer je gaat volleyballen in competitie verband, heb je verantwoordelijkheid voor jouw team. Dit betekent dat je niet zonder geldige reden midden in een seizoen kan afmelden, dit kan namelijk leiden tot het terugtrekken van teams uit de competitie. Er zijn 2 afmeldmomenten per seizoen, zie hieronder bij afmelden.

Aanmelding als lid van Set Up Balkbrug

Door op 'Verzenden' te klikken ga je akkoord met het machtigen van de penningmeester van Set Up om per maand bedragen af te schrijven wegens contributie en per half jaar wegens eventuele bondscontributie (alleen Nevobo-leden). 

Ook geef je hiermee toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens en publicatie van beeldmateriaal op de website en social media. 

Welkom bij volleybalvereniging Set Up! Je inschrijving is gelukt.

Altijd op de hoogte van Set Up?

Scan QR CODE

WhatsApp Image 2022-07-01 at 1.42.07 PM.jpeg
Anker 1

AFMELDEN

Opzegging van het lidmaatschap dient altijd vóór 1 december of 1 mei te geschieden. Een lid kan dus op twee momenten per jaar het lidmaatschap beëindigen. Wanneer er na deze data wordt afgemeld, wordt er dus tot de volgende datum contributie doorbetaald. Alleen in bijzondere gevallen kan hier van afgeweken worden. Dit is uitsluitend ter beoordeling aan het het bestuur.

Als je speelt in competitieverband heb je verantwoordelijkheid naar jouw wedstrijdteam. Je bent verplicht om een wedstrijdseizoen af te maken (hiervan kan worden afgeweken in bijzondere gevallen), aangezien een team terugtrekken midden in het seizoen leidt tot hoge boetes van de Nevobo. 

 

Voordat je dit formulier invult graag eerst je trainer persoonlijk op de hoogte stellen van je afmelding bij Set Up en de reden hiervan. 

Voor recreanten die niet in competitieverband spelen gelden deze 2 data niet, zij mogen elk moment hun lidmaatschap opzeggen. Wel geldt er een opzegtermijn van 4 weken. 


 

Afmelding als lid van Set Up Balkbrug

bottom of page