top of page

Razendsnel naar een nieuw interieur

Help jij ons mee?

Zoals je vast hebt opgemerkt is het binnenkort mogelijk om ook in de kern van Balkbrug te worden aangesloten op glasvezel. Deltafiber Netwerk en Caiway zijn bezig om dit te realiseren. Als vóór 21 april 35% van de huishoudens zich aanmeldt, zal er glasvezel komen.


En dit kan jij en ons als volleybal en voetbal in Balkbrug een mooi voordeel opleveren!


Als gezamenlijke clubs en Deltafiber/Caiway hebben we een afspraak kunnen maken. Als jij overweegt om te kiezen voor glasvezel, meld je dan aan via één van de onderstaande links.

Dan ontvang je een korting van € 25,- en wij als clubs een vergoeding van € 50,- per aanmelding. Zo heeft het voordelen voor ons allemaal! Jij krijgt korting, de clubs krijgen een vergoeding en Balkbrug krijgt glasvezel!


Als clubs willen we de opbrengst gaan gebruiken voor het interieur van de geplande vernieuwde kantine van de Balk. Het toekomstige gezamenlijke onderkomen van VV Set Up, VV Avereest, SC Balkbrug en Jeugd Balkbrug. Hoe gaaf is het wanneer we het interieur samen extra mooi en functioneel kunnen maken!


Voorwaarde is wel dat de genoemde 35% van de huishoudens behaald moet worden. Vraag je buren, vrienden, familie en kennissen in Balkbrug om zich aan te melden en dan het liefst via één van de onderstaande links wanneer ze dat doen.


Hoe meer aanmeldingen hoe mooier onze kantine straks wordt! ✨


Aanmelding voor glasvezel kan via de twee aanbieders Deltafiber en Caiway. Onderstaand de links naar hun website. Gebruik altijd één van deze links zodat wij als clubs in Balkbrug de vergoeding van €50,- krijgen en u de korting van €25,-!


Link naar Deltafiber: http://aklam.io/4rbME9

Link naar CaiWay : http://aklam.io/6YDRLR


Voor meer informatie over glasvezel kan je gebruik maken van onderstaande link van Voscomtronics. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden en ook de technische informatie geven. www.voscomtronics.nl/glasvezel


We gaan samen, razendsnel voor een nieuw interieur van de Balk! Helpt u ons mee?

0 opmerkingen
bottom of page