top of page

NIEUW: Smashbal!

Nieuw bij Set Up: Smashbal! Een stoer en uitdagend volleybalspel, gericht op smashen, duiken, rennen en springen.


Vanaf 10 mei is er elke woensdagavond van 18:00-19:00 smashbaltraining voor jongens! Iedereen mag 3x gratis proberen of smashbal de sport voor jou is. Kom jij met je vrienden scoren door de bal hard over het net te smashen?


Voor wie: jongens (& stoere meiden in overleg) van 9 t/m 12 jaar

Waar: Sporthal de Balk

Wanneer: woensdagavond van 18:00-19:00.

Wat neem ik mee?

- Sportkleding

- Zaalschoenen

- Bidon met drinken

- Energie en enthousiasme


Wat is smashbal?

Smashbal is een nieuwe vorm van volleybal, dat zich richt op de meest aantrekkelijke volleybaltechniek, namelijk de SMASH! Het is een stoer en uitdagend spel en daardoor zeer geschikt voor jongens. Het spel wordt gespeeld in verschillende levels, zodat iedereen direct mee kan spelen. Het is een gave sport waarbij vooral smashen, duiken, springen en rennen centraal staan. Samen wordt je uitgedaagd in een competitief spel, worden er veel rally’s gemaakt, harde ballen geslagen en natuurlijk veel plezier gemaakt! Er is geen smashbalcompetitie, wel worden er soms toernooien georganiseerd.

Als je bij Set Up Balkbrug komt smashballen, krijg je elke woensdagavond van 18:00-19:00 een smashbaltraining. Daarnaast mag je ook kiezen om nog een dag in de week een volleybaltraining te volgen, zodat je volleybalcompetitie kan spelen. Beoefen je al een andere sport, dan is dit goed te combineren met smashbal!

Bij vragen/aanmelding contact opnemen via vvsetup@outlook.com of appen/bellen naar Eva Hof (0630508368)

0 opmerkingen

Comentários


bottom of page