top of page

Dames 1 verliest van de Kangeroe

Daar zijn we weer, een nieuw jaar met nieuwe wedstrijd verslagen! Heb je onze verslagen gemist? We waren even off-radar, trainen voor het nieuwe jaar enzo..


18 januari tegen V.C.Z

Vorige week hebben we een thuiswedstrijd gespeeld tegen V.C.Z. We begonnen goed aan de wedstrijd en de dames uit Zuidwolde kwamen er niet doorheen, de eerste set voor Set-Up met 25-18. De tweede set werd een spannende maar ook deze wist Set-Up binnen te slepen met 27-25. 2-0 in setstanden 2-0 voor Balkbrug. Ook de derde werd een spannende set en zet Balkbrug de setstanden op 3-0. V.C.Z pakt hun laatste kans om nog een punt mee te nemen naar Zuidwolde, ze winnen de laatste set met 12-25.

Uitslag: 3-1 winst voor Set-Up


Dames 1 verliest van de Kangeroe


Het seizoen is inmiddels 15 wedstrijden oud en gisteren hebben we alweer de derde wedstrijd van dit jaar gespeeld tegen Kangeroe. De wedstrijd werd gespeeld @De Meet in Hardenberg, een thuiswedstrijd voor Gert! Door een aantal blessures was de selectie van dames 1 minimaal. Gelukkig konden we maximaal gebruik maken van Lieke Roozeboom uit de A1, dit was tevens haar debuut!


Captains*** Kangeroe DS2 – Set-Up Balkbrug DS1


We starten de eerse set, met mooie passes, set-upje die door een smash worden afgemaakt. De punten gaan naar onze kant en we winnen de set gemakkelijk met 25-19.

Met goede moed beginnen we dan ook aan de 2e set. We bouwen een voorsprong op, door een aantal mooie services van Hardenberg komen we dichterbij elkaar te staan op het telbord. Het wordt een spannende set waarbij de Kangeroes winnen met 29-27.

Goed, 1-1 in setstanden. Dus er tegen aan! Ook deze set werd een spannende. Jeanice en Marith passen mooie ballen in het achterveld en Lieke en Eva beukten deze erin. Hardenberg weet de laatste punten van deze set te maken en wint ook deze set met 27-25. Dit betekend 2-1 voor de Kangeroes.

De 4e set is een belangrijke set om er nog een eventuele 3-2 van te maken. Ook deze set proberen de dames zich scherp te houden en de laatste set te winnen. De meiden uit Hardenberg zaten lekker in de wedstrijd en bij Set-Up is nog weinig enthousiasme in het veld. Set-Up verliest van nummer 4 met 17-25 en in setstanden 3-1.

Na een afsluiting bij de Mac Donalds trainen we dinsdag en donderdag weer maximaal voor onze thuiswedstrijd.


Onze volgende wedstrijd is zaterdag 1 februari om 18:00 tegen Thriantha DS1 @Balk de sporthal (A) Balkbrug


Let’s go!

0 opmerkingen
bottom of page