top of page

Corona protocol per 13 november 2021

Algemene richtlijnen - Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD, ook als je gevaccineerd bent. - Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn. - Houdt 1,5m afstand, daar waar CTB (nog) niet is getoond. - Schud geen handen. Coronatoegangsbewijs (CTB) - Sporters vanaf 18 jaar moeten bij het betreden van een binnensportlocatie gecontroleerd worden op een CTB. Wij vragen ouders om uw kind(eren) tot aan de deur te brengen. - De CTB-plicht geldt niet voor vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, scheidsrechters, tellers, zaalwacht en kantine-ouders. Tijdens trainingen & wedstrijden

- Om deel te nemen aan trainingen en wedstrijden dien je in het bezit te zijn van een CTB. - Er mag gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en douches. Publiek - Publiek is niet toegestaan. - De noodzakelijke rij-ouders van uitspelende teams zijn welkom in de sporthal of op de tribune. Op die plekken zijn zij niet CTB-plichtig, maar worden gevraagd 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. Wanneer zij in de kantine plaats willen nemen, moeten zij wel een CTB laten zien. Beperk het aantal rijdende ouders tot een minimum.

Kantine - Vaste zitplaatsen zijn verplicht, tenzij er sprake is van afhaal. - Wanneer je plaatsneemt in de kantine is het tonen van een CTB verplicht, mits je deze nog niet getoond hebt bij binnenkomst. - Sluit om 20:00 uur.

0 opmerkingen

Komentar


bottom of page