top of page

Verbouwing Sportpark de Balk

Het is bijna zo ver, de verbouwing van Sportpark de Balk. Er komt o.a. een nieuwe doorgang naar het sportpark, de kantine krijgt een metamorfose en de voetbalverenigingen krijgen nieuwe splinternieuwe kleedkamers. Sinds 2 november 2021 is er al veel voorbereidend werk verzet, zodat de échte bouwwerkzaamheden binnenkort kunnen gaan beginnen. Volgens de planning zal dat over ongeveer 4 weken het geval zijn. Vanaf vrijdag 21 januari 2022 is de bouwplaats ingericht en zijn de bouwhekken geplaatst.

Tijdelijke toegangsroute

Voor de toegang tot het sportpark komt er tijdelijke alternatieve toegangsroute. Bij de tijdelijke ingang zal ook de fietsenstalling geplaatst worden. De route is aangegeven met pijlborden en er zal langs de looproute verlichting aangebracht worden.


Vrijwilligers gezocht

Het Stichtingsbestuur van Accomodatie de Balk is op zoek naar leden en/of ouders uit de verenigingen die willen helpen bij de volgende projectgroepen:

  • Kleur en interieur Maken van een moodboard van de soort en kleurstelling van o.a. het tegelwerk, de wanden en vloeren en andere inrichtingselementen. Eerst voor het kleedgebouw en later de kantine. (Per vereniging 1 lid nodig)

  • Zitbanken en kledinghaken

  • Schilderwerk

  • Eindschoonmaak

Het zijn allemaal leuke opdrachten om samen uit te voeren. Uiteraard: het is werk, maar vergeet niet dat het samenwerken aan iets, wat je straks ook samen gaat gebruiken, heel veel plezier én verbinding geeft!


Contact

Alle informatie en nieuwsberichten zullen te vinden zijn op de nieuwe website: www.sa-debalk.nl. Bij vragen over de verschillende projectgroepen kan er contact opgenomen worden met Bob Prijdekker via b.prijdekker@gmail.com. Wil jij je aanmelden voor een projectgroep? Mail dan naar vvsetup@outlook.com.

0 opmerkingen
bottom of page