top of page

Geslaagd Jubileumweekend!


15 en 16 september vierden wij ons 60-jarig bestaan met een weekend vol feestelijke activiteiten. De vrijdagavond begonnen we met een Sixties Party, in onze gloednieuwe kantine die omgetoverd was tot een ware discotheek. Leden, oud-leden, sponsoren en vrijwilligers kwamen in kleurrijke flower power outfits en dansten tot in de late uurtjes op de muziek van Jordy Schipper. De photobooth heeft deze avond overuren gedraaid, we hebben dan ook prachtige foto's voorbij zien komen van onze feestgangers.

De volgende dag moest iedereen weer fris en fruitig zijn, het Volleybalfestival vond namelijk deze middag plaats. De Nevobo Volleybalbus liet de kinderen op een leuke en sportieve manier kennismaken met volleybal. Activiteiten als de smashmeter, tsjoek en de hindernisbaan zorgden voor veel plezier en vermaak. De kinderen waren niet moe te krijgen op de sweeper en de stormbaan, liters ranja vlogen er dan ook door op deze middag.

We willen graag onze waardering uitspreken naar onze vrijwilligers die dit weekend hun steentje hebben bijgedragen; de bartoppers, opbouwers, spelbegeleiders, patatbakkers, suikerspindraaiers, Gerda-Grabbeljurkdames en schoonmakers. Door jullie toewijding en inzet kunnen wij terugblikken op een zeer geslaagd jubileumweekend! 🎉


Sportieve & feestelijke groet, Bestuur Set Up Balkbrug0 opmerkingen

Comments


bottom of page