top of page

De Grote Clubactie is gestart!

De Grote Clubactie is weer van start! Ons doel voor dit jaar is om geld in te zamelen voor ons 60-jarig jubileum in 2023.๐ŸŽˆEen lot kost โ‚ฌ3,- per stuk, kopers maken kans op leuke prijzen. ๐ŸŽ We verwachten dat elk lid minimaal 5 loten verkoopt tijdens deze actie, hiervoor heb je de tijd t/m 17 november.


De loten kunnen op 2 manieren verkocht worden:

- Digitaal: Via de QR code op je boekje of via https://lot.clubactie.nl/lot/vv-set-up-balkbrug/449095. Hier vul je de naam van de verkoper (jezelf) in, het aantal loten en de gegevens van de koper. Je kunt deze link ook delen op Whatsapp en andere social media.

- Boekje: Ook bij het boekje vul je de naam in van de verkoper (jezelf), het aantal loten en de gegevens van de koper. Als je een lot uit het boekje hebt verkocht, dan geef je de koper een bedankbriefje met de deurzegel (uitscheuren uit het boekje).


Het boekje ontvang je deze week op jouw trainingsavond. Wanneer je alle loten uit je boekje al hebt verkocht, mag je een nieuwe aanvragen bij jouw trainer. Ben jij een topverkoper en lukt het jou om 25 lootjes te verkopen? Dan ontvang jij de Grote Clubactie Medaille!๐Ÿ…De beste lotenverkoper ontvangt daarnaast namens Set Up ook nog een prijs. ๐ŸŽ Dus ga met je boekje langs bij familie, vrienden en buren of deel je verkooplink en vraag of ze Set Up willen steunen.


Tijdens de Clubactie kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina. Op deze pagina zie je jouw online lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden. Je komt op jouw verkooppagina door de QR-code van je boekje te scannen, te klikken op 'Mijn stand' (rechtsboven) en de code die voorop je boekje staat in te vullen.


Ben jij klaar met het verkopen van de loten in je boekje? Gooi je boekje dan in de blauwe brievenbus in de sporthal. ๐Ÿ“ช Heel veel succes met de verkoop allemaal, alvast bedankt voor jullie inzet! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page