top of page

Dames 1 wint van de Bevers

30 oktober was alweer onze 3e uit wedstrijd. Vandaag mochten wij tegen dames 4 van de Bevers uit Lemelerveld spelen. De tribune was goed gevuld door onze dames uit het 2e ๐Ÿ˜Š dus aan het support gaat het zeker niet liggen!

De opstelling voor de eerste set was als volgt: Marith, Dominique, Evelien, Carlijn, Eva en Rachel. De eerste set begonnen we matig. We waren er allemaal nog niet helemaal bij en de service van de Bevers was ook erg goed waardoor wij passend onder druk kwamen staan. Na een time-out van Roel hebben wij er met zโ€™n allen weer de schouders eronder gezet en kwamen we zelfs terug met 18-16. Door goede aanvallen door het midden en goede services kwamen we steeds dichterbij. Helaas gingen we vanaf die stand weer foutjes maken en wonnen de Bevers de eerste set met 25-19.

De tweede set moest er wat gebeuren aan de fouten die wij zelf maakten. Met nieuwe moed stapten wij het veld weer in. Dit keer was Hannah er voor Rachel ingekomen en gingen we verder met de andere 5 meiden er ook bij. Deze set waren er beduidend minder fouten zelf gemaakt. Evelien kon iedereen goed bereiken en Eva heeft er op het midden een aantal goed in geknald. Door de goede verdediging achterin door onder andere Marith en Dominique bouwden we een reรซle voorsprong uit. Halverwege de set is Rachel er nog ingewisseld voor Carlijn, zodat zij zich weer even kon opladen voor de volgende set. Door een aantal goede services van Rachel en goede aanvallen en set-upjes aan het net, wonnen wij met 25-16. Een hele verbetering vergeleken de vorige set.

De derde set moesten we er aan geloven met dezelfde 6 die begonnen de tweede set. Deze set kwamen de Bevers weer op voorsprong met goede services. Onze passlijn was weer wat minder dan in de tweede set. Toch heeft Evelien met hard werken enorme goede set-ups kunnen leveren wat resulteerde in mooie aanvallen en slimme balletjes. Carlijn heeft een aantal killblocks gemaakt deze set en Dominique heeft een aantal harde aanvallen gemaakt. Na een time-out van Roel zijn we daarom ook weer bijgekomen. De service druk van de Bevers liet ons geen fouten meer maken en door goede passjes en slimme maar vooral harde aanvallen, hebben wij de 3e set gewonnen met 25-22. Een set die spannender was dan de vorige.

De vierde set begonnen we met: Rachel, Dominique, Evelien, Carlijn, Eva en Hannah. Deze set moesten we winnen, want we wilden punten meenemen naar huis. Met goede opslag reeksen en harde ballen aan het net, waren we weer net zo goed aan het spelen als in de tweede set. Nog steeds voorzag Evelien ons van de lekkerste set-upjes die er met veel liefde hard in geslagen werden. De pass liep weer een stuk beter en door wederom de harde aanvallen van Dominique aan het net, hebben wij deze set ook gewonnen met 25-14.

Al met al een wedstrijd met wat ups en downs, maar voornamelijk hele grote ups. Er is lekker aangevallen, veel veerkracht getoond als het wat minder was en vooral lekker gespeeld door onze spelverdeler Evelien!

A.s. zaterdag mogen wij thuis tegen Wythmen om 18:00!0 opmerkingen
bottom of page