4 punten voor Dames 1

Bijgewerkt op: 8 okt. 2021

Het was eindelijk weer zover, onze eerste thuiswedstrijd en wat hadden we hier allemaal zin in. Met enthousiaste mini’s van de week en publiek, precies zoals een eerste thuiswedstrijd hoort te zijn. De mini’s van deze week waren Maud & Annemarie!

Set Up/B Dames 1- WIJKHO Dames 1

Bram Beverwijk floot af! We begonnen lekker de eerste set, maar ook echt lekker. De services zaten er lekker in en met een voorsprong speelden we ons eigen spel. Carlijn die dit seizoen wellicht in aanraking komt met de titel “Het Kanon” maakte een paar mooie punten met een kanonskogel van een opslag. 🧨 Afgelopen training lag de nadruk op de 3 meteraanval, en dat was zeker terug te zien in de wedstrijd. Elke gescoorde aanval vanuit het achterveld was dus een punt voor Roel! 🎉 Eenmaal de 20 aangetikt en daar kwam WIJKHO om de hoek kijken, met mooie opslagen en scherpe aanvallen kwamen ze elke punt weer eentje dichterbij. 👀 We maakten er nog een spannende set van met een uitslag van 26-24 voor Set Up.

Goed de eerste set in de pocket. Vol goede moed op naar set 2. We werden voor de set weer even op scherp gezet door Roel met als opdracht om van deze set geen spannende te maken. Leuk die winst van de eerste set maar we moesten wel scherp blijven. Helaas lukte dit niet helemaal. Met name de goede servicedruk van WIJKHO zorgde ervoor dat wij het lastig kregen, geen perfecte passes, geen perfecte set-ups en te weinig scores met de aanval. De set ging met 21-25 naar WIJKHO.

Een 1-1 in setstanden maakte dat de 3e set voor ons een belangrijke was. Met wat wissels in het veld konden we er weer tegen aan. Het verlies van de vorige set zat dwars en het enthousiasme stond even buiten de sporthal. Maar we hielden een voorsprong, en wat voor één. Dominique gaf in het achterveld een stabiele pass en eva kwam lekker aanstampen over de midden en scoorde punt voor punt. En daar kwam WIJKHO weer om de hoek en pakten ons in met mooie aanvallen. De aanval van Set Up kreeg het moeilijk om te scoren en we voelden WIJKHO in onze nek hijgen. Roel maakte gebruik van een time-out en onze mini van de wedstrijd gaf iedereen een druif waarna we de set wonnen met 25-23!

Op naar de laatste set. Met een 2-1 voorsprong gingen we er weer met volle overtuiging in. Hoppa, we gaan voor de 3-1, dames. Marrit zorgde voor de enthousiasme in het veld en dat loonde. We scoorden en onderling in het veld was er lol. Wederom een voorsprong. Die voorsprong was van korte duur, na 3 sets hadden we nog de servicedruk van WIJKHO niet altijd onder controle. Prikballetjes waar we net te laat bij waren. Wederom sloten we de set spannend af met 25-23 voor Set Up.

3-1 voor Set-Up. Hoppa, 4 puntjes blijven bij ons in Balkbrug. De wedstrijd sluiten we gezamenlijk af in de kantine met een patatje! 🎉

Onze volgende wedstrijd is op a.s. donderdag 7 oktober om 19:30 tegen DAC Dedemsvaart Dames 1 @De Citadel, Dedemsvaart.