top of page

Afsluiting wedstrijdseizoen!

Afgelopen week was er veel te beleven in sporthal de Balk; de laatste thuiswedstrijden zijn gespeeld, 2 kampioenen zijn gehuldigd en vrijwilligers zijn in het zonnetje gezet.


Kampioen Knapper DS2

Gisteravond was het druk op de tribune op het eerste veld van Set Up. Er werd namelijk een kampioenswedstrijd gespeeld! Set Up nam het op tegen Nieuweroord DS1 om de laatste 3 benodigde punten binnen te slepen: en met succes! De 3 sets hebben de dames met volle overtuiging gewonnen. Ze zijn gehuldigd met medailles en bloemen. Na de wedstrijd was het tijd voor een drankje met taart in de kantine. Van harte gefeliciteerd dames, op naar de volgende klasse!

Huldiging Mini 1

Ook onze oudste mini’s hebben het afgelopen seizoen goed gepresteerd. Fenna, Zoë, Estelle en Tess lieten zien dat zij een sterk team vormden. Op de laatste CMV competitiedag maakten ze het nog even spannend, maar ook zij zijn kampioen geworden! Ze zijn afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijden van de jeugd en dames gehuldigd in het bijzijn van veel publiek. Ze hebben een beker, medaille, oorkonde en wat lekkers mee naar huis gekregen. Na de huldiging was het tijd voor patat in de kantine. Super goed gedaan meiden, heel veel succes volgend seizoen!


Bedankje Agnes & Ineke

Ook was het afgelopen zaterdag een goede gelegenheid om onze 2 kantine toppers eens in het zonnetje te zetten. Agnes en Ineke zorgen al jarenlang voor patat en snacks bij de thuiswedstrijden, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Helaas stopt Agnes na 18 jaar vrijwilliger te zijn geweest bij Set Up in onder andere de minicommissie, reclamenbordencommissie en de kantinecommissie. We zijn erg dankbaar voor de inzet van beide dames! Voor beiden was er een bedankje en een dankwoord namens onze voorzitter.


0 opmerkingen

Comments


bottom of page