top of page

De dames mogen ein-de-lijk weer!

Het was hier een tijdje stil.. Geen volleybal dus geen wedstrijdverslagen, maar we zijn er weer! Met de nodige maatregelen en aanpassingen hopen we er met elkaar een mooi seizoen van te maken. Geen yells, geen high fives en geen gejuich. Maar we zijn blij dat we er weer mogen spelen, veilig met elkaar! 🏐

Hieronder de wedstrijdverslagen van de dames die gespeeld zijn op 19 september 2020

Dalen DS 2 - Set Up/B DS 1

Inmiddels staan wij al weer een maand op het trainingsveld. Gisteren speelde we onze eerste competitie wedstrijd met onze nieuwe trainer en coach, Roel Kiers. Die we later wellicht nog een keer zullen voorstellen!

Met Al di(e) slippers komen we aan in de sporthal in Dalen, toevallig speelde we hier ook onze laatste wedstrijd voor de corona-stop. Het mag nog wel even benoemd worden, afgelopen donderdag verraste Eva en Evelien het hele team met prachtige Golden Power slippers! Het duurde even voordat ze een heel treetje verzameld hadden, ze zijn maar liefst 7 Aldi’s langs geweest om iedere speler van de juiste maten te voorzien.

Met goede moed begonnen we aan de eerste set. De teams zijn aan elkaar gewaagd en het gaat gelijk op. Het is een spannende set en Dalen staat sterk in de blokkering. Marije slaat met golden power via de handjes en we spelen de eerste set uit met een uitslag van 26-28 voor Set Up. De tweede set begon niet zoals we wilden. Dalen staat sterk in de opslag waarbij we achterin moeite hadden met een perfecte pass. We beginnen we met een kleine achterstand. Met veel vechtlust en met name Eva die aanvallend op dreef was lukte het ons redelijk de achterstand in te halen. Dalen wint de set met 25-22. Set 3 begonnen we goed, we liepen uit en stonden met een aantal punten voor. We beginnen scherper dan de vorige set. De pass liep goed, het blok stond er en er werden mooie ballen gescoord vooral via de midden. Halverwege de set lieten we wat punten vallen waardoor de derde set nog een spannende leek te worden. Esmee gaf prima balletjes waarmee Dominique en Marrit met een paar mooie aanvallen het blok weten te omzeilen. We winnen de set met 25-21. De vierde set ging net als de andere sets redelijk gelijk, pas aan het eind van de vierde set wist dalen een gaatje te slaan daarmee maakte Dalen er 2-2 van in setstanden. De overtuiging bleef waardoor de 5e set met 15-9 werd gewonnen en wij dus als winnaar de wedstrijd afsloten. 🥳

Met 3 punten rijden we terug naar Balkbrug. Onderweg hebben we even een tussenstop gemaakt bij restaurant De Gouden Driepoot. Heerlijk en verdiend. 😉Op naar de volgende!

V.C.R. DS 1 - Set Up /B DS 2

Ook dames 2 mocht na een lánge zomerstop eindelijk weer een wedstrijd spelen. We mochten beginnen tegen Ruinerwold dames 1. Direct een lastige, want Ruinerwold speelde vorig seizoen 1e klasse. De meiden van Set Up knalden de eerste set in met een dikke voorsprong van 7 punten door een paar mooie service reeksen en goeie passes. Helaas kwam VCR terug aan het einde van de set en verloren we de set na tactische ballen van de spelverdeler met een spannende 30-28. De 2e set kunnen we kort over zijn: 25-16 verloren. 🤔 De derde set herpakten we ons weer. Mabel en Kim knalden de ballen in het veld van VCR, we haalden de set binnen met 19-25. De 4e set gingen we ook in met een voorsprong. Het werd nog een erg spannende set met een paar mooie reddingen. Helaas zat een 5e set er nét niet in, 25-23 verloren. Toch een puntje binnen gesleept en een goeie wedstrijd gespeeld! Onder andere door coach Theo 😉 Op naar 26 september! 💪🏼

Zwaluwen DS 2 - Set Up /B DS 3

Vandaag heeft dames 3 de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Gramsbergen! Een nieuwe team met een aantal nieuwe dames die hun 1e wedstrijd als leuk hebben ervaren! De punten waren helaas voor de Zwaluwen, maar dat mag de pret niet drukken. Iedereen heeft super lekker gespeeld en een goede start volgens coach Henriëtte. We hebben vandaag met 3 spelers van de A1 gespeeld, bedankt Amber, Carlijn & Desiree!  💪🏼