top of page

Thuiswedstrijden 3 oktober!

Bijgewerkt op: 5 okt. 2020

Gisteren was er sinds lange tijd op zaterdag weer beweging in de zaal! De eerste thuiswedstrijden van dit seizoen, maar wel net even anders als voorheen.

Hieronder de wedstrijdverslagen van de dames, A1 en XB1 die gespeeld zijn op 3 oktober 2020

Set Up/B DS 1- Wijkho DS1

Gisteren zouden wij onze thuiswedstrijd tegen WIJKHO Dames 1 spelen. De waardebonnen van de Aldi waren ingeleverd en de Golden Power gekoeld. Onze blitse hempjes aan dus klaar voor de wedstrijd! 14:00 kregen we een teleurstellend bericht van onze trainer, namelijk: wedstrijd afgelast! Helaas, dan maar trainen.. Om zo toch maar het gevoel van een nuttige zaterdag te kunnen houden.

Volgende week spelen we uit tegen DAC Dedemsvaart DS1. Let’s go!

Set Up/B DS 2 - Wesseling DOK DS 3

De tweede thuiswedstrijd alweer! Helaas weer zonder publiek, en dit keer moest zelfs de kantine dicht. Een ongezellige boel, maar niet minder zin om deze wedstrijd weer puntjes te pakken!

Dit keer moesten we tegen Wesseling DOK DS3, een stel lange meiden met tot nu een vierde plek in het klassement. Een lastige dus. De dames uit uit Dwingeloo kwamen al snel op een 3-9 voorsprong tegen Set-Up. Na een time-out met duidelijke tips van Roel herpakten we ons. De passjes kwamen weer goed waardoor de aanvallers de ballen op de grond kregen bij DOK. We kwamen op een mooie voorsprong. We hielden de voorsprong vast tot het einde van de set en wonnen met 25-20! Bij de tweede set maakte een wissel van spelverdeler bij DOK het voor ons lastiger. We kregen veel tactische ballen om de oren en na een aantal service fouten van ons verloren we de set met 17-25. De derde set kwamen we helaas niet terug in het ritme. We kwamen op een flinke achterstand te staan doordat we de ballen niet afmaakten. Helaas verloren met 14-25. De vierde set was spannend, we gingen erg gelijk op met de dames van DOK. Een paar goeie reddingen van beide kanten. Mabel en Hannah knalden de ballen binnen. Helaas hadden we aan het einde van de wedstrijd de pass niet meer onder controle. We eindigden de wedstrijd met een spannende 21-25.

Met vlagen hebben we goed gespeeld, toch zijn we blij met de punt die we binnen gehaald hebben!

Volgende week spelen we thuis tegen Flash Nieuwleusen DS 4.

Prognose: 3-2 voor Flash Nieuwleusen DS 4

Set Up/B DS 3 - Dalvo DS3

Verslag volgt.

Volgende week spelen we thuis tegen Flash Nieuwleusen DS 5.

Prognose: 4-0 voor Flash Nieuwleusen DS 5

Set Up/B MA1 - Captains***Kangeroe MA 2

Zaterdag 3-10-2020 was het dan tijd voor onze 2e thuiswedstrijd. tegen Captains Kangeroe MA2. Aangezien we onze vorige thuiswedstrijd hadden verloren, was het nu dan de hoogste tijd om de schade weer in te halen! Zo gezegd zo gedaan:

De eerste set begon lekker, we speelden voor het eerst met een libero! Hier hebben we super vaak op getraind dus dat ging lekker! We stonden allemaal klaar voor de bal, mooie pass, mooie set-up, en afgemaakt met een mooie aanval! Kortom, lekkere puntjes binnen gehaald en deze set hebben we gewonnen met 25-15! Ook ging onze 2e set er zo aan toe, hier had Ireen een hele mooie serie aan opslagen. Mooie services voor op de film, maar helaas toen de camera draaide ging de opslag uit. Jammer maar niet getreurd want ook deze set hebben we gewonnen met 25-14. De 3e set ging ook mooi we stonden achter met 9-2, dat was dus even zuur voor ons! Maar gelukkig heeft Marit deze schade weten in te halen met een hele mooie serie aan opslagen. Dussss taartje voor Marit! 🎂Deze set hebben we ook gewonnen met 25-09. Eenmaal bij de laatste set aangekomen, ook deze set ging er weer aan toe zoals de sets hier voor. We hebben weer lekker gespeeld en hebben deze set gewonnen met 25-13. Eindstand 4-0 voor set-up Balkbrug!🤩💪

Volgende week spelen we wederom uit tegen Captains***Kangeroe MA 2

Prognose: 2-3 voor Set Up/B MA 1

Set Up/B XB1- Voorsterslag/VC Zwolle JB 2

Zaterdag 3-10-2020 hebben wij gespeeld tegen Sudosa-Desto JB2. De eerste set ging heel goed we maakte weinig fouten en speelde mooi ons eigen spel. We hebben de eerste set gewonnen.

De tweede set ging niet zo goed. We speelde niet ons eigen spel en speelde niet zo goed. We hebben deze set dan ook verloren. De derde set ging nog steeds niet zo goed. We werden trager en waren minder gemotiveerd. We hebben deze set ook dik verloren. De vierde set pakte we het weer goed op. We begonnen weer opnieuw en deden ons best om er nog wat uit te halen. We hebben deze set helaas wel verloren.

Eindstand 3-1 verloren van Sudosa-Desto! Jammer maar volgende week beginnen we weer met goede moed!