top of page

Dames 1 weet 2 punten van de koploper in Balkbrug te houden!

Het seizoen is inmiddels 11 wedstrijden oud en gisteren hebben we de laatste wedstrijd van dit jaar gespeeld tegen de koploper. De wedstrijd werd gespeeld @de balk en de dames worden gesteund door mini’s van de week, Susan en Roos. Wederom een erg mooie pot om een verslag over te schrijven!


Set Up/B Dames 1- Volco Dames 2


Met een record aan wissels zijn we met goede moed begonnen aan de wedstrijd tegen de koploper Volco dames 2. Niets te verliezen, hopend op een mooie wedstrijd en knallen maar, zijn de woorden van Gert voor de wedstrijd. De meiden vertrouwen Gert op zijn woord en beginnen de wedstrijd met een voorsprong. Enthousiasme in het veld en vol vertrouwen gingen ze de eerste set door. Met een goede service druk, mooie passes vanuit het achterveld en afgemaakt met fantastische aanvallen winnen we deze set met 25-15. Dit maakt 1-0 voor Balkbrug in setstanden!


Verbaasd, enthousiast en vol vertrouwen starten we aan de tweede set. Met servicefouten van beide kanten beginnen we aan de 2e set, het gaat gelijk op. De meiden van Volco komen terug en Set Up weet zich niet meer te herpakken. Volco draait de stand van de eerste set om en weet de set naar zich toe te trekken met 15- 25 en dit maakt 1-1 in setstanden.


Met teruggevonden vechtlust werd er begonnen aan de 3e set. Terug naar het spel van de eerste set en wederom knallen. Dit deden de dames, Set Up neemt het initiatief en weet Volco een aantal puntjes achter zich te houden. Een mooie set, met de stevige service druk uit de eerste set en alles wordt afgemaakt met mooie aanvallen. Hiermee wist Set-Up zich over de lijn te trekken en wint deze set met 25-18. 2-1 voor Set Up!


Met een stand van 2-1 is deze vierde set een belangrijke. We beginnen sterk aan de 4eset en beginnen met een voorsprong. Met enthousiasme in het veld spelen we deze set in een heerlijke sfeer tot een stand van 21-12 voorsprong. Volco komt terug en Set Up komt er niet meer doorheen. Set Up verliest deze set uiteindelijk met 22-25.


Dit zorgt voor een setstand van 2-2 wat een 5e set betekend. Volco is sterk teruggekomen en weet het einde van de 4e set vast te houden. De dames uit Balkbrug komen er niet doorheen en verliezen deze set met 15-8.


Kortom! Set- Up verliest met 2-3 van de koploper Volco Dames 2. Set Up sluit het jaar af met een mooie wedstrijd waar de dames van Set Up met vlagen fantastisch spel gespeeld hebben. Het was een sportieve pot waar de dames en trainer dan ook positief op terugkijken! We hebben 2 punten van de koploper in Balkbrug weten te houden! 💪🏼


Publiek bedankt voor de filmpjes! 🎥 (meer video's zijn te vinden onder het kopje foto's)


Onze volgende wedstrijd is op donderdag 9 januari december om 20:30 tegen C.S.V. dames 4 @Balk de sporthal (A) Balkbrug
Namens dames 1 wensen we iedereen fijne feestdagen en een sportief 2020! Let’s go!

0 opmerkingen
bottom of page