top of page

Dames 1 pakt 4 punten mee!

Afgelopen zaterdag stond wedstrijd nummer 7 in de planning!2 november

Set Up/B Dames 1- Bas Autowas/VV Voorsterslag Dames 3


We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen hiermee snel op een goede voorsprong. We speelden ons eigen spelletje en er was veel plezier in het veld, ook aan de zijlijn was veel enthousiasme. Met mooie aanvallen een goede service druk hielden we onze voorsprong en wonnen we deze set dan ook met 25 -14. 1-0 voor Set-Up.

De tweede set hielden we het gevoel van de 1e set vast, we bouwde weer een mooie voorsprong op met veel enthousiasme. Ook deze set konden de dames van voorsterslag niet door onze druk komen en wonnen wij ook de set met 25-18. Dit zorgde voor 2-0 in setstanden.

De derde set ging eerst gelijk op, de dames van Set-Up moesten even een tandje bijzetten om wederom een voorsprong te pakken. En dat deden de dames, halverwege de set konden wij onze voorsprong weer pakken en uiteindelijk wisten wij ook deze set te winnen met 25-16. Dit maakt een 3-0 voor Set-Up.

Over de vierde set moeten we het maar niet te lang hebben. De vierde set begonnen wij wat moeizamer, helaas ging dit iets langer door dan in de derde set. Wat resulteerde in spannende set maar helaas kwamen we net tekort om de volle 5 punten mee te pakken, we verloren de set met 23-25.

Met als eindstand 3-1 hebben we 4 welverdiende punten meegepakt!

Onze hoogtepunten van deze wedstrijd: Rachel was een uitblinker deze wedstrijd. Met haar betrouwbare pass en haar service was ze niet te missen deze wedstrijd. Marije en Evelien wisten hun service moeilijk aan de overkant te krijgen, zo kwamen er grote gaten in de stand. Onze volgende thuiswedstrijd is op aankomende zaterdag, 9 november om 18:00 in de Balk! Let’s go!

0 opmerkingen

Comments


bottom of page