AANMELDEN 
Buurtvolleybaltoernooi

Iedereen mag en kan volleybal spelen bij Set Up Balkbrug, daarom organiseren wij dit jaar het eerste buurtvolleybal toernooi voor kinderen!

 

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit Balkbrug en omgeving mogen zich opgeven om deel te nemen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een volleybalvereniging!  Jongens en meisjes maken teams van minimaal 3 en maximaal 5 kinderen uit (voor zover mogelijk) hun eigen buurt of straat. Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden.

 

Vanaf 18:15 is de zaal open, om 18:30 beginnen dan de eerste wedstrijden. Het toernooi is ongeveer om 20:30 afgelopen. Na afloop kan er omgekleed worden in de kleedkamers.

 

Maak kans op een leuke prijs! 

Bij binnenkomst, krijgt iedereen een lotnummer. Bewaar deze goed, want aan het eind van de avond is er een verloting met leuke prijsjes! Ook op de winnaars van het toernooi staat een mooie prijs te wachten.

 

Bij het toernooi is publiek welkom en zal de kantine ook open zijn voor een drankje. Houd hierbij wel de 1,5 afstand in acht.

 

Is het niet gelukt om een compleet team te maken, maar wil je wel graag meedoen? Stuur ons dan even een berichtje, dan proberen wij ervoor te zorgen dat je samen met anderen mee kan doen.

Meld jouw team aan!

Leuk dat je mee gaat doen aan ons toernooi! Meld je team aan en je krijgt van ons een bevestiging!