top of page

60 jarig jubileum!

In augustus 2023 bestaat onze vereniging 60 jaar. Dat vraagt natuurlijk om een feestje! 🥳 We gaan dit vieren op 15 en 16 september met een feestavond en een dagprogramma.

Vrijdag 15 September
Op vrijdagavond wordt er feest gevierd in de kantine van Sportpark de Balk. Dit zal geheel in thema zijn van ons 60 jarig bestaan: een sixties party! Trek je flower power outfit aan en ga los op de dansvloer met DJ Jordy Schipper! De entree is gratis, er is een vrije gift bus aanwezig bij de ingang. Alle (oud)leden, vrijwilligers, sponsoren en introducees zijn van harte welkom. Aanmelden is verplicht en kan onderaan deze pagina. Zorg dat je voor 21:30 binnen bent! 
 

60 JUBILEUM (3).png
60 JUBILEUM (2).png

Zaterdag 16 September
Op zaterdagmiddag organiseren we een spetterend Volleybalfestival op Sportpark de Balk, van 13:00 tot 17:00 uur. Dit festival is gratis toegankelijk voor iedereen! Ook niet-leden van Set Up zijn welkom, dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Speciaal voor de kinderen komt de Nevobo Volleybalbus om ze op een sportieve en leuke manier kennis te laten maken met onze mooie sport. Ze kunnen mee doen aan verschillende activiteiten zoals een smashmeter, tsjoek, headsmash, springkussen en een hindernisbaan. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om zelf te volleyballen. Daarnaast komt er nog een spectaculaire stormbaan en sweeper, waar ook onze oudere leden elkaar kunnen uitdagen. 

Voor de kinderen is er gratis suikerspin, ranja en chips te krijgen, ook is de sportkantine geopend voor een broodje hamburger, patat of iets te drinken. Op het terras
kun je lekker bijkomen van het sixties feest, onder het genot van een drankje. 

Vrijwilligers

Voor het feestweekend, met name de zaterdag, hebben wij veel vrijwilligers nodig. Wil jij ook je steentje bijdragen voor de club? Meld je dan aan als vrijwilliger en mail naar vvsetup@outlook.com

Opgave sixties party

Neem je een introducé mee?
Ik ben:

De aanmelding is gelukt!

bottom of page